Ilimasiksi pitäs kaikki korjata tai rakentaa...

Asia ei liene outo yhdellekään elektroniikkaharrastajalle. Tässä eräs kroonisluonteinen pällin leviäminen:

Kokemus minkään tekemisestä ihmisille on omalta kohdalta sekä muilta säätäjiltä seuraava: Paljon kysellään mutta kun joku laite olisi valmis siitä ei oikeasti olla kiinnostuneita tai se pitää saada puoli-ilmaiseksi. Ihmiset olettavat että jos joku harrastaa jotain se ei laske työtunteja. No se pitää tietenkin paikkansa omissa hommissa. Mutta ihmiset myös olettavat että harrastusinto riittää rakentamaan muille ihmisille tauhkaa työtunteja laskematta. Tuntikaupalla työtä ja tyyppi tarjoaa bischoshoffenin baarissa. Kiitti v....sti.

Hehe, ihmiset aina pyytävät korjaamaan rikkoutuneita paskavehkeitään. Kun kysyy löytyykö esim. kytkistä vastaus on että "ei mutta se on varmaan ihan pikku vika..." Niinpä nykyisin totean että en korjaa mitään mutta mielelläni räjäytän ja kuvaan videolle.

Huvittavimpia on muuten ne jotka aloittavat: "Mun penska on tiputtanut korvaläppäreteonsa 7 kertaa lattialle ja heti hajos, kait sä korjaat." Niihin tietenkin vastataan että aloitetaan se korjaus siitä huonosti kasvatetusta tenavasta ja ostetaan sille metrinen ratakiskonpätkä. Ei saa hukattua eikä saa taivutettua mutkalle.

Ainut mikä ehkä löisi leiville on se, että hakee Pepekiltä ison kasan tooruksia, repii tekstit helevettiin ja myy muuntajat isolla voitolla "audiomuuntajina".

Perhana, siistiä purkaa angstia.

Takaisin Pälli levisi -osastolle


Päivitetty 17.4.2002 © Jäykät Säätäjät ry 2002